Napsauta lippua ja valitse oikea maa ja valuutta!

Tietoa Nybrotoffelnista ja puukengistämme

Nybrotoffeln on perheyritys. Minä, Margit Kovacs, olen sen omistaja ja johtaja. Minulla on pitkä kokemus nahkakäsityöstä, ja kun minulle tarjoutui mahdollisuus siirtyä Nybrotoffelnin johtoon maaliskuussa 2013, tein sen suurella ilolla.

Yritys sijaitsee Orreforsissa. Varmistamme yhdessä puolisoni kanssa, että saat asiakkaana parasta mahdollista palvelua ja korkealaatuisia puukenkiä sekä puutossuja. Kaikki puukengät valmistetaan meillä käsityönä hyvin valituista materiaaleista.

Puukenkä-designerimme ansiosta sinulla on asiakkaana ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistellä ja valita vapaasti kengänpohjistamme sekä valita nahan väri kenkämalleistamme. Siten voi luoda itsellesi uniikkeja puukenkiä, hoitajan työkenkiä tai puusandaaleita, jotka ovat juuri sellaisia kuin haluat. Katso ideoita galleriastamme!

Jos haluat toimia tuotteidemme jälleenmyyjänä, voit mielellään kirjoittaa meille osoitteeseen info@nybrotoffeln.se

Pidämme laajaa mallivalikoimaa, joka sopii useimpiin tilanteisiin sekä aikuisille että lapsille: arkeen, pehmeäpohjaiset puukengät työhön, värikkäät sandaletit kesään, tai miksei vaikka häihin?
Mitkään jalat eivät ole liian isot tai pienet! Pyrimme tekemään kengät kaikkiin jalkoihin. Voit jättää viestin erityistoiveistasi kohdassa ”Kassa, tarkennetut tiedot”.